داشتن موهای نرم به هیچ وجه غیرممکن نیست حتی برای کسانی که موهای فر دارند. اگر موهایتان آسیب دیده و خشک است ، نرم کردن آنها فقط مستلزم صرف مقداری زمان و توجه است.
دستورالعمل :
۱. از محصولات مرطوب کننده مو استفاده کنید . اگر موهای شما رطوبت کافی داشته باشد نرم می شود. وقتی شامپو و مرطوب کننده می خرید به دنبال محصولاتی باشید که مخصوص موهای خشک تهیه شده اند.
۲. حداقل هفته ای یکبار موهای خود را شامپو کنید اما از شامپو کردن روزانه مو جدا” خودداری کنید. استفاده زیاد از شامپو باعث خشک شدن مو می شود . اگر باید هر روز موهایتان را بشوئید ، فقط از نرم کننده استفاده کنید.
۳. هنگام استفاده از نرم کننده بیشتر روی قسمتهای انتهای ساقه مو تمرکز کنید نه ریشه ها . قسمتهای انتهای مو پیرتر هستند و بیشتر در معرض آسیب دیدگی خشکی قرار می گیرند .
۴. قسمتهایی که موخوره دارد را مرتبا” کوتاه کنید. برای کوتاه کردن موخوره ها هم می توانید به آرایشگاه مراجعه کنید و هم می توانید خودتان با دقت آنها را کوتاه کنید. بهتر است هر سه ماه یکبار ، یک سانت از پایین موهایتان را کوتاه کنید .
۵. از روبالشی ساتن و یا ابریشمی استفاده کنید. این کار برای کسانی که موهای فر و یا خیلی خشک دارند خیلی مهم است. روبالشی هایی که از نسل کتان هستند رطوبت مو را جذب می کنند و باعث می شوند مو خشک تر و زبرتر شود.
۶. به جای ژل از موس یا کرم مو استفاده کنید. ژل حاوی الکل است و باعث خشک شدن مو می شود.
مترجم: فرشته مشاور / منابع: پرتال آفتاب / پرشین پرشیا
شمامیگین استفاده از روغن زیتون مو راصاف میکنه درسته؟؟
موهای من صافه ولی وقتی میرم حمام ومی یام موهام میپیچه توهم
روغنم که میزنم وزوزی میشه
چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟!
مو هات رو از ته بزن
شمامیگین استفاده از روغن زیتون مو راصاف میکنه درسته؟؟
موهای من صافه ولی وقتی میرم حمام ومی یام موهام میپیچه توهم
روغنم که میزنم وزوزی میشه
الن چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟!
خیلی دلم میکشه موها صاف و براق داشته باش
سلام چگونه موهایمان را لخت کنیم
لطفا اگر کسی نتیجه گرفته به منم بگه
باتشکر♥♥♥***
منظورشون از کرم مو چی هست؟
میشه نام ببرین؟
منظورتون گل آلوورا هست که داخلش ماده غلیظ هست؟
من دوست دارم موها لخت شه خواهش می کنم راهی رو بهم معرفی کنید
از آلوورا استفاده کن، آلوورا وز مو رو از بین میبره و سرعت رشد مو رو زیاد میکنه. از حموم که بیرون میایی و موهات خیس هست ، موهاتون رو با آلوورا کاملا خیس کنید و برس بکشید و صبر کنید خشک بشه،. موتون صاف میشه
منظورتون گل آلوورا هست که داخلش ماده غلیظ هست؟
سلام دقیقا چی آلورا ؟
هرچی میزنمـ ن صاف میشع ن بلند
کصیـ هیچی نمدونحـ…..?