اين بنا به صورت يك بقعه و دو مناره است كه بر روي قبر « عموعبدالله» از زهاد معروف قرن هشتم هجري بنا شده و سنگ قبر آن مورخ به سال 716 هجري، مقارن اواخر سلطنت « اولجايتو» ايلخان مسلمان مغول است.
منار جنبان ايوان منارجنبان يكي از نمونه هاي ابينه سبك مغولي ايران است و از آن دوره كاشيكاريهايي هم دارد. منارهها بعداً و در تاريخي كه درست معلوم نيست و احتمالاً در آخر عصر صفويه به ايوان مزبور اضافه شده و با حركت دادن يكي از آنها، ديگري نيز حركت ميكند. اما نكته جالب در اين بناي تاريخي آن است كه با حركت دادن يك مناره، نه تنها مناره د يگر به حركت در ميآيد، بلكه تمامي اين ساختمان مرتعش ميشود.
مقبره « عموعبدالله» در بقعه منارجنبان زيارتگاه مردم ساكن دهكده « كارلادان» ( گارلادان) است كه اين بقعه در آنجا واقع شده و تا شهر اصفهان حدود هفت كيلومتر فاصله دارد.
ميوه « به» معروف اصفهان كه شايد در دنيا هم بينظير است از باغهاي مجاور « گارلادان» و منارجنبان مخصوصاً از « گورتون» به لفظ مردم محل يا ( گورتان) به دست ميآيد. بوي اين « به» هنگام عبور از جاده اصفهان به منارجنبان در ماه دوم پاييز كه ميوه به اين باغها جمعآوري ميشود و بوي خوش به پراكنده ميشود واقعاً سحرانگيز است. كارلادان يكي از روستاهاي مشهور ماربين است كه از بلوك سرسبز و پر بركت اصفهان در جميع ادوار تاريخي اين شهر بوده است و از باغهاي وسيع و درختان ميوه دار آن عموم سياحان ايراني و عرب و مورخين و جغرافيا نويسان قرن دوم هجري به بعد در كتابهاي خود به تفصيل سخن گفتهاند و اين بيت را با كمي اختلاف ذكر كردهاند كه :
ماربينت كه روضه ارم است ، آفتاب اندرو درم درم است